miercuri, 6 iunie 2012

Unul dintre cele mai frumoase momente..



Sighisoara, unul dintre putinele orase unde se mai pastreaza acest obicei (este preluat de la sasi). Absolventii claselor a XII-a defileaza prin centrul orasului inclusiv prin fata fiecarui liceu. Dupa defilare are loc ultima ora de dirigentie, iar apoi  reprezentantul claselor a XII-a rosteste un discurs. De data aceasta am fost sefa de promotie a Liceului Teoretic "Joseph Haltrich", sectia romana.
A fost un moment plin de emotie, cu adevarat deosebit, ceva ce nu se intampla decat o data in viata. Timpul a trecut zburand, s-au petrecut toate atat de repede, parca ieri a fost primul an, primele note, primele impresii. Pentru mine a fost frumos, foarte frumos .. sunt nerabdatoare sa vad ce urmeaza de acum incolo !

PS. Sunt fericita, foarte fericita.. restul urmeaza :)  !!

8 comentarii:

  1. FELICITARI, SI GREUL....ABIA ACUM INCEPE ! SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
  2. ce dragut, felicitari! imi imaginez ca a afost foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări şi din partea mea!
    Nu contează ce urmează mai departe... Important e să te bucuri de momentul acesta şi să îl păstrezi cât mai viu în suflet... Cu trecerea timpului, mai ales în clipele grele, te vei mai întoarce la el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma asteptam sa fie atat de frumos .. lucrurile au luat cu totul si cu totul o alta intorsatura .. a fost un moment special .. am avut alaturi oameni dragi si asta a contat cel mai mult .. Si iti multumesc si tie :D

    RăspundețiȘtergere