joi, 19 aprilie 2012

Oare stii .. ?

Si oare tu stii cum doare sa vezi zambetul pe fata cuiva si tristetea din sufletul sau ? Cate persoane ai cunoscut si le-ai caracterizat drept o fire independenta, puternica, rationala si totodata impartind zambete in jurul lor...?
Oare tu stii cum e sa porti o masca indistructibila ? Prin cate o fi trebuit sa treaca omul pentru a fi puternic, pentru a trai realitatea, cate stari nu se razboiesc intr-un suflet care pare plin de viata dar e mancat de insecuritate incetul cu incetul. ?!
Tu stii sa gasesti puterea de a merge mai departe atunci cand viata ti se naruie in fata ochilor ? Cat poate indura sufletul tau ? Cate rani si cate cicatrici va mai putea sa indure ? Si mai ales, tu stii sa vezi durerea din ochii celui de langa tine ?
Cum poti sa te indepartezi de cel pe care il iubesti, doar pentru fericirea lui, pentru starea lui de bine ? Din ce substanta iti iei toata puterea, acea statornicie, vointa de a te sacrifica pentru binele persoanei iubite ?
Tu stii cum doare sa il vezi pe cel pe care il iubesti, iubind pe altcineva ?
Si oare poti sa treci, sa te vindeci, sa ramai tu, sa fi om .. in ciuda tuturor suferintelor ?

"Cel mai trist moment e cand te afli singur in propriul tau interior"
"Cine nu cade nu se poate inalta"
"Intamplator, oricine poate iubi."
"Poate ca Dumnezeu va dori sa cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca, atunci cand o vei cunoaste in sfarsit, sa stii sa fii recunoscator."

2 comentarii:

  1. ...uneori poate nu foloseşte să ştii prea multe...

    RăspundețiȘtergere
  2. Rareori stie cineva prea multe, unii nu stiu deloc iar altii stiu doar o parte .. Recunosc ca mi-ar placea cateodata sa se stie mai multe ..

    RăspundețiȘtergere