duminică, 11 martie 2012

Păstrează cu grijă această clipă. Mâine o vom căuta amândoi.

Atat dureaza: 5 minute. Atat dureaza sa intalnesti tot ce ai visat vreodata, dragostea ta, EA, care te pastreaza in sufletul ei in ciuda acestei distante de 5 minute. EA, a fost alaturi de tine in diminetile cand nimic nu isi avea rostul si te-a iubit pana la lasarea serii cand adormeai cufundat in bratele ei pline de caldura.

Ii impiedica doar 5 minute sa isi gaseasca privirile mult cautate, sa suspine dupa primul sarut si sa se lase prada altor mii de sarutari patimase. Ei nu pot depasi aceasta distanta, nu se pot cauta, nu se pot privi pentru ca in momentul in care o vor face, dorinta lor va exploda si  nu va mai conta nimic decat trupurile lor si o pata de iubire.

EA - o persoana extrem de orgolioasa, care a obtinut tot ce si-a propus, o fire independenta, o doamna pentru care cariera ei e totul. Prin ochii ei mari si patrunzatori au trecut multe, au vazut ce nu credeau ca vor vedea vreodata. In inima ei rece si calculata s-au strecurat multi, a strans multa iubire si a avut de impartit pentru fiecare persoana care simtea ca se prabuseste. Mainile ei tinere au scris mult, au atins lucruri de nepretuit si au mangaiat pentru alinare alte suflete nevoiase.

EL - o persoana care stie mereu ce sa spuna, cum sa o spuna si cand sa o spuna. Si-a adunat fiecare poveste si a alaturat-o experientei sale. In spatele ochilor lui albastri si plini de viata se afla cel care stie totul, care are o imensa pasiune pentru cunoastere, pentru tainele trecutului. Cu o puternica ratiune a invins lumea, cu un strop de umor isi ademeneste adversarii si ii invinge. Inima lui a fost plina de sentimente, a iubit mult si inca mai are multa iubire de oferit. Un domn pentru care biroul lui si singurul prieten devotat omului e esential.

Ei se iubesc dar  nu sunt impreuna, niciunul nu face parte din viata celuilalt. EA e motivul tineretii lui, motivul pentru care se trezeste mai viu, mai sigur stiind ca face parte din sufletul ei. EL e motivul maturitatii ei, o maturitate precoce care ii da forta necesara sa descopere si sa invinga. Se asteapta unul pe altul, e o asteptare provizorie deoarece niciunul nu poate stii cat va dura asteptarea. Se ating in vise, se cheama si se iubesc. Atat de departe sunt deolalta amandoi.

Trecand prin viata lor, fiecare isi creaza o poveste, fiecare in drumul lui se intalneste cu altcineva. Dar povestea lor e gravata cu litere de aur, semnificatia clipelor petrecute nu se sterge cu timpul. Sufletele lor au nevoie unul de celalalt, i-a unit destinul incat fiecare sa joace un rol important in viata celuilalt. Astfel fiecare actiune a lui are un efect asupra ei si invers.

Nimeni nu stie cu siguranta de ce nu se hotarasc sa rupa aceasta distanta, e posibil ca in centrul celor 5 minute sa se ascunda multe. Isi pastreaza iubirea pentru ei, pentru trupurile lor care tremura la fiecare intalnire intamplatoare. Ei stiu ca se vor regasi mereu, poate acesta e principalul motiv pentru care iubirea lor dainuie etern. Locul ei nu poate fi ocupat, privirea ei nu poate fi uitata, a pierdut-o atat de usor doar pentru ca ea sa ramana in permanenta o parte din el.

EA ii va sopti intr-o clipa rece ca se va intoarce. Ca ce a fost menit sa se intample se va intampla si totul va rasari in jurul lor. Timpul va sta in loc pentru iubirea lor, sacrificiile vor fi rasplatite iar cei doi atat de diferiti se vor gasi si isi vor completa toate imperfectiunile.

Si toate astea intr-o alta viata. Acolo unde isi vor putea crea o alta lume. Acolo unde se vor putea bucura necontenit de tot ce ei reprezinta, pentru ca aici in viata aceasta si-au pierdut curajul.
Pastreaza clipa in care o vei cuprinde din nou, pastreaz-o si pentru ziua de maine cand te vei trezi fara ea si pentru zilele care vor urma in lipsa ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu